SAEM Stål ApS er et nyt firma, der sælger tilbehør til køle og fryserums døre under produktnavnet.

SAEM Stål ApS blev stiftet i 2014 af Tommy Uldall-Jessen og Erling Uldall-Jessen.

I 1990 startede Tommy Uldall-Jessen virksomheden Skanstål som han udviklede til en succesfuld forretning. Tommy Uldall-Jessen solgte firmaet i 2006.

Mr. Erling Uldall-Jessen var den ene af de to grundlæggere af DAN-doors a-s i 1983 og var indtil salg af DAN-doors i 2008 manden som udviklede og designer alle deres døre og tilbehør.

Vi har stadig et godt forhold til mange af vores tidligere kunder, vi har oplevet et behov for en ny eller supplerende leverandør af dør tilbehør.

SAEM Stål ApS primære styrker er: 35 års erfaring, store viden og værdifulde forbindelser og viljen til at servicere dig på den bedst mulige måde. Vores vigtigste mål er tilfredse kunder. Vi vælger omhyggeligt vores produkter selv og vores centrale strategi er at finde de bedst mulige priser og alternativer til din eksisterende tilbehør stadig holde kvaliteten så høj som mulig.

Vores produktsortiment bliver opbygget ud fra kundernes behov og krav. Men dybest set vil bestå af de vigtigste tilbehør til døre til køle og fryserum.

SAEM Stål ApS vil gøre alt for, at kunne hjælpe dig bedst muligt.