Introduktion af SAEM Staal ApS og Os

SAEM Staal ApS er et handelsselskab, som sælger udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derudover leverer vi også rustfri stålkonstruktioner såsom elbokse, kabelbakker og reoler til mejerier og fødevareudstyr slagterier samt el skabe i rustfri yderligere sælger vi tanke og beholdere til diverse formål samt stålkonstruktioner, som anvendes til altaner. Leveres i alm. jern, galvaniseret eller pulverlakeret udførsel.

SAEM Staal ApS blev grundlagt i 2014 af undertegnede, Tommy Uldall-Jessen, og senior, Erling Uldall-Jessen. Sammenlagt har vi mere end 60 års erfaring inden for fremstilling af rustfri stålkonstruktioner samt udvikling og produktion af døre til levnedsmiddelindustrien.

Fra 1986-2006 ejede jeg firmaet Skan Stål ApS, som endte med at blive et sundt firma i solid vækst med 45 medarbejdere. Alligevel solgte jeg SKAN-Staal A/S, da jeg savnede iværksætteriet, og var i en del år ansat som salgschef for et par større virksomheder inden for stålbranchen.

Erling Uldall-Jessen var én af DAN-doors A/S grundlæggere i 1983, på daværende tidspunkt Skandinaviens største dørproducent til fødevareindustrien. Indtil DAN-doors blev solgt i 2008, var Erling Adm. Direktør som stod for udvikling og design alle deres døre og dørbeslagene.

Hos SAEM Staal ApS er vores styrker: høj faglig viden, et værdifuldt netværk og viljen til at servicere vores kunder på den bedst mulige måde. Vores hovedmål er tilfredse kunder, og vi har stærke relationer med mange af vore tidligere og nuværende kunder. Vores produktpalette er bygget op omkring vores kunders behov og forespørgsler.

Vi udvælger og tester selv vores dørkomponenter, og vores hovedstrategi er at finde de bedst mulige markedspriser og alternativer til vore kunders eksisterende produktsortiment stadig med fokus på, at kvaliteten er så høj som mulig.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og ser frem til at hjælpe dig med løsningen på dit projekt.